Aan-en verkoop

Aankoop

Op zoek naar een nieuw huis?

U weet precies waar het u om gaat, uw sfeer, uw gezelligheid en uw smaak. Montana Makelaardij weet precies hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn.

Overweeg samenwerking met een bedreven makelaar. Eentje met persoonlijke betrokkenheid die u helpt door bepaalde zaken heen te kijken. Een flinke verbouwing bijvoorbeeld of een ingrijpende smaakverandering. Eentje die u helpt bij het vinden van een kinderopvang, scholen en / of sportclubs. Of gewoon het juiste huis op de juiste plaats voor u weet te vinden.

Een makelaar die u helpt het voor u niet alledaagse traject van bieden tot een goed einde te brengen. Die u begeleidt en met raad en daad bijstaat totdat u uw sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen. Die u behoedt voor een aankoop die u niet “past”.

Bij Montana Makelaardij hebben wij inzicht in de details bij de aankoop van een huis. U wilt iets meer? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Verkoop

U kunt natuurlijk een bordje in de tuin zetten met ‘te koop’. Maar er komt meer kijken bij de verkoop van een woning.

Montana Makelaardij weet als geen ander wat het verkopen van een woning is. Wij nemen u het graag uit handen en zorgen er ook nog eens voor dat u de beste prijs krijgt voor uw woning.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Wij geven u graag geheel vrijblijvend en gratis een indicatie van de waarde van uw huis. Gewoon een van de extra services van Montana Makelaardij.

Wat mag u zoal van ons verwachten?

  • Duidelijke afspraken maken over o.a. de datum van de overdracht, wanneer kan de woning bezichtigd worden, de vergoeding
  • Bepalen van de vraagprijs
  • Gegevens opvragen. Hierbij moet u denken aan bodemgegevens, kadastrale gegevens en eventueel bewijs van eigendom, erfpacht, enz
  • Opstellen van o.a. een publiciteitsplan en de uitvoer daarvan. Hierbij kunt u denken aan professionele brochures en Funda
  • Bezichtigingen plannen en begeleiden
  • Onderhandelingen voeren
  • Koopakte opmaken en ondertekenen
  • Notaris informeren en inplannen van inspectie

Laatste objecten