Aankoop / Verkoop

Montana Makelaardij is zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Wij zijn u van dienst met zowel de aankoop van uw nieuwe droomwoning als met het realiseren van de verkoop van uw huis. Onze persoonlijke betrokkenheid, de kennis van de regio en onze professionele dienstverlening zetten we graag in voor ú.

Op zoek naar een nieuw huis?

U heeft een woning in uw hoofd die precies voldoet aan uw wensen. Uw sfeer, uw gezelligheid en uw smaak. Maar dan? Montana Makelaardij weet precies hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Onze bedreven en persoonlijke makelaars helpen u op verschillende vlakken. Allereerst natuurlijk met het vinden van uw droomhuis. Dit doen we door ons uitgebreide netwerk. Door onze kennis van de regio kunnen we u ook bijstaan met het vinden van geschikte kinderopvang, goede scholen en/of leuke sportclubs. Eigenlijk begeleiden we u vanaf uw eerste ‘droom’ tot en met het moment waarop u de sleutel van uw nieuwe huis ontvangt.

Meer informatie over de aankoop van een huis? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact met ons op

Uw woning verkopen?

Iedereen kan een Te Koop bord in de tuin plaatsen. Er komt echter veel meer kijken bij de verkoop van uw huis. De verkoopmakelaars van Montana weten als geen ander wat hier precies bij komt kijken. We nemen u graag het werk (en de zorgen) uit handen en zorgen voor een optimale verkoopprijs. We werken met duidelijke afspraken, vragen gegevens op van b.v. de bodem, het Kadaster, erfpacht, etcetera en zetten diverse middelen in om uw woning optimaal onder de aandacht te brengen. Zo stellen we een publiciteitsplan op, gebruiken we professionele fotografie, regelen we bezichtigingen en meer. Kortom, we staan u bij tot en met het tekenen van de akte.
Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Wij geven u graag geheel vrijblijvend en gratis een waardebepaling van uw huis. Gewoon één van de extra services van Montana Makelaardij.